Contactează-ne

Subiect principal legea islamica sharia

Justitia germana a stabilit ca o "politia islamica" ce patrula in Wuppertal este legala

de nbk13
11-12-2015 16:00 - International

Justitia germana a stabilit ca membrii unei "politii pentru aplicarea legii islamice" care au efectuat patrule intr-un oras german nu au incalcat legea, astfel ca nu vor fi inculpati, informeaza BBC News, citat de Mediafax.

Citeste mai multe despre germania

Stiri despre legea islamica sharia

Justitia germana a stabilit ca o "politia islamica" ce patrula in Wuppertal este legala

de nbk13
11-12-2015 16:00 - International

Justitia germana a stabilit ca membrii unei "politii pentru aplicarea legii islamice" care au efectuat patrule intr-un oras german nu au incalcat legea, astfel ca nu vor fi inculpati, informeaza BBC News, citat de Mediafax.

Egipt: Candidatul Fratiei Musulmane la prezidential, Khairat al-Shater, va aplica sharia, legea islamica

de Robert Mihailescu
04-04-2012 18:51 - International

Candidatul Fratiei Musulmane la presedintia Egiptului, Khairat al-Shater, s-a angajat miercuri sa puna in practica sharia, legea islamica, daca va fi ales, relateaza AFP.

O femeie saudita acuzata de vrajitorie a fost decapitata

de Adrian Novac
13-12-2011 20:03 - International

O femeie din Arabia Saudita a fost decapitata luni dupa ce a fost condamnata pentru ca a practicat vrajitoria, interzisa in regatul ultra-conservator,  a anuntat Ministerul de Interne, citat de AFP. In acest an, in Arabia Saudita au fost decapitate 73 de persoane.

Un incendie criminal a distrus sediul Charlie Hebdo, dupa ce a publicat o editie cu caricaturi ale profetului "Mahomed, redactor sef"

de Robert Mihailescu
02-11-2011 11:00 - International

Sediul parizian al publicatiei satirice Charlie Hebdo, care publica miercuri o editie dedicata legii islamice sharia, cu "Mahomed redactor sef", a fost distrus dupa ce a fost atacat cu cocktailuri molotov, iar site-ul saptamanalului sau a fost piratat, scrie Le Figaro .

Primavara araba si iarna islamica

de Adrian Novac
01-11-2011 10:13 - International

Lumea a fost socata in momentul in care proaspat instaurata putere de la Tripoli a instaurat sharia. Jurnalisti frenetici au inceput sa puna intrebari oficialilor, comentatori de complezenta s-au perindat pe la diverse agentii de presa si televiziuni pentru a demonstra cum aliatii au facut greseli impardonabile in zona. Ba, unii mai inflacarati, au incearcat sa-si traga de guler autoritatile din tarile de origine pentru cheltuirea inutila a banilor intr-un razboi pentru inlocuirea unui dictator cu posibili extremisti religiosi. Oare asa sa fie?, se intreaba Dan Diaconu pe Trenduri economice .

VIDEO Un barbat a fost decapitat pentru vrajitorie in Arabia Saudita, intr-o executie publica

de Adrian Novac
30-10-2011 16:10 - International

Un barbat a fost decapitat pentru vrajitorie in Arabia Saudita, transmite LiveLeak. Incidentul a avut loc la 20 septembrie, insa imaginile dramatice au fost date abia acum publicitatii. Amnesty International a anuntat recent ca, doar in acest an, in Arabia Saudita au fost decapitate peste 40 de persoane.

Peste 200 de persoane au protestat la Benghazi pentru aplicarea legii islamice Sharia

de cristina.brucker
28-10-2011 21:40 - International

Peste 200 de persoane au protestat vineri, la Benghazi, pentru a cere ca legea islamica Sharia sa stea la baza noii legislatii a Libiei, informeaza AFP.

Un camion plin cu explozibili a fost detonat in fata Ministerului Educatiei din Somalia: cel putin 65 de morti

de Adrian Novac
04-10-2011 17:32 - International

Cel putin 65 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un camion incarcat cu explozibili a sarit in aer in fata cladirii Ministerului Educatiei din capitala somaleza Mogadishu, transmite FoxNews. Alti 50 de oameni au fost raniti in urma atentatului. Masina a explodat intr-o zona in care zeci de parinti si studenti se adunasera in asteptarea rezultatelor de la examene.

Si daca rebelii libieni ne-au pacalit pe toti?

de Adrian Novac
22-09-2011 11:13 - International

Ipoteza a fost pusa pe tapet de Emilio (Pepe) Escobar, un ziarist de investigatii, nascut in Brazilia, care lucreaza pentru Asia Times. Cunoscut pentru relatarile sale impresionate, ce acopera lumile araba si musulmana din nordul Africii pana in Pakistan, trecand prin Orientul Mijlociu, Escobar a scris ca Al-Qaeda a confiscat revolta din Libia, inseland Franta, Marea Britanie, Statele Unite, Norvegia, Italia, Qatarul, Emiratele Arabe Unite si chiar NATO. Scenariul ca rebelii libieni sa ne fi tras pe sfoara pe toti, considerat absurd de unii, merita insa studiat cu atentie: e posibil ca jihadistii sa preia puterea in fosta Jamahiriya araba, dupa rasturnarea lui Muammar Gaddafi?

VIDEO Iran: O femeie orbita de un barbat care a hartuit-o l-a iertat pe atacator in ultima clipa. Victima trebuia sa toarne acid in ochii agresorului

de Adrian Novac
01-08-2011 17:04 - International

O femeie din Iran care a fost orbita de un barbat din cauza ca nu i-a raspuns avansurilor amoroase l-a iertat pe atacatorul sau in ultima clipa, el evitand astfel sa fie orbit cu acid, transmite AP. Ameneh Bahrami urma sa toarne acid in ochii lui Majid Movahedi, ca pedeapsa, in conformitate cu legea islamica.