Contactează-ne

Subiect principal trafic

Cinci apucaturi ale soferilor romani care ma scot din minti

de adrianmitrea@newpress.ro
24-08-2015 09:58 - Auto

Cu totii avem tabieturi, calitati, defectele si apucatori, nu-i asa? Calatorind cu masina si pe jos prin lumea asta mare am identificat cinci apucaturi ale soferilor romani care ma scot din minti. Le detaliez pe fiecare in continuare, iar daca ai observat si tu ceva anapoda, scrie-mi la comentarii. Dezbatem impreuna.

Citeste mai multe despre editorialsoferi

Stiri despre trafic

Cinci apucaturi ale soferilor romani care ma scot din minti

de adrianmitrea@newpress.ro
24-08-2015 09:58 - Auto

Cu totii avem tabieturi, calitati, defectele si apucatori, nu-i asa? Calatorind cu masina si pe jos prin lumea asta mare am identificat cinci apucaturi ale soferilor romani care ma scot din minti. Le detaliez pe fiecare in continuare, iar daca ai observat si tu ceva anapoda, scrie-mi la comentarii. Dezbatem impreuna.

O dimineata fara drame

de Alexandra Crisu
08-05-2014 11:51 - Smart Woman

Am pornit spre serviciu avand castile in urechi si incercand sa ignor tot ce se intampla pe strada si in trafic. Copacii sunt inca proaspat infrunziti iar soarele era pe cer, preferam sa imi las mintea sa zboare departe. Insa in fata mea, intr-o fractiune de secunda, pe o straduta a aparut o masina exact cand incerca sa traverseze, usor in viteza, o fata pe role.

Lectia de viata se invata pe strada

de Alexandra Crisu
28-02-2014 10:44 - Smart Woman

Pana cand am iesit pe poarta institutiei, deja il vedeam pe Victor cum ma asteapta trist, ramas ultimul din clasa. Deja ii vedeam fatuca lui mica si boticul lasat reprosandu-mi ca nu sunt o mama buna si ca nu crede ca-l mai iubesc. Asa ca am luat-o la fuga pe strazi fara sa fiu prea atenta la traversari.

Soferii din Capitala, supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete

de Corina Ionel
04-08-2013 10:34 - Esential

Soferii din Capitala au fost supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete de catre politistii de la Brigada Rutiera, care in urma actiunii au retinut opt permise de conducere si au amendat 71 de conducatori auto, transmite Mediafax, citand date ale Brigazii Rutiere din Capitala.

INTERVIU David Lyle, creator al unor campanii socante de siguranta rutiera: In Bucuresti se circula cu viteza prea mare in intersectii, distanta intre masini este foarte mica, pietonii sar brusc in fata vehiculelor

de Vlad Barza
16-04-2013 10:58 - Auto

Bucurestiul este o capitala in care viteza traficului e unori mai mare decat ar trebui, scaunele speciale pentru copii sunt rare in vehicule, iar pietonii risca mult, in loc sa constientizeze ca sunt vulnerabili in raport cu masinile, a spus pentru HotNews, David Lyle, un irlandez celebru pentru campaniile sale de siguranta rutiera cu imagini tulburatoare. Ce crede Lyle despre tehnologiile care-si propun sa inlocuiasca soferul si cum de pot cateva anunturi TV sa salveze mii de vieti puteti citi in interviul cu cel care spune ca spot-urile sale "creeaza amintiri despre un posibil viitor".

Primaria Capitalei pregateste o taxa pentru circulatia in Bucuresti si o taxa pentru accesul masinilor in zona centrala

de Victor.Cozmei
28-11-2012 11:33 - Administratie Locala

Primaria Capitalei vrea sa introduca o taxa pentru toate autovehiculele care circula in Bucuresti, denumita si "buvinieta", din care sa sustina proiecte de investitii precum autostrada suspendata, dar si o alta suplimentara pentru zona centrala, care vizeaza decongestionarea traficului. Anuntul a fost facut de catre  Ion Dedu, director executiv la Directia Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei, inc adrul unei conferinte Mediafax.

Brigada Rutiera: Circulatie restrictionata pe sos. Alexandriei, in perioada 10 septembrie - 15 noiembrie

de Narcis Anton
10-09-2012 07:16 - Esential

Traficul rutier pe soseaua Alexandriei din Capitala va fi restrictionat in perioada 10 septembrie - 15 noiembrie, din cauza unor lucrari la reteaua de canalizare, a informat Brigada Rutiera, printr-un comunicat remis Agerpres.

Pentru 12 lei va duc in 12 minute

de Alexandra Crisu
04-06-2012 08:02 - Prin oras

Ca orice om bine integrat in societate, ma gaseam intr-una din diminetile trecute la sectia de politie pentru a-mi scoate cazierul. Toate bune si frumoase, ma duc acolo pe la 8.15, erau cateva persoane, eram optimista. Toata lumea completa cate un formular si lucrurile pareau sa avenseze, mai erau doar vreo doi in fata mea cand ofiterul si-a amintit ca avea alta treaba asa ca a plecat.

Sens unic, instituit incepand de marti, pe inca doua strazi din Capitala

de Corina Ionel
26-03-2012 12:32 - Esential

Incepand de marti, 26 martie, pe str. Petrescu Serban dinspre str. Moraru Octavian spre str. Popa Marin si pe str. Iuliu Tetrat dinspre str. Teheran catre str. Grigore Niculae, va fi instituit sens unic, a anuntat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, citata de Agerpres.

Traficul rutier este inchis pe A2 Bucuresti-Lehliu si pe 10 drumuri nationale. Mai multe drumuri sunt restrictionate * Trei sectii de cale ferata sunt inchise si 42 de trenuri sunt anulate * Toate aeroporturile sunt deschise traficului aerian insa se inregistreaza intarzieri la decolare

de Corina Ionel
05-02-2012 10:41 - Esential

Circulatia este inchisa pe autostrada A2 intre Bucuresti si Lehliu, precum si pe 10 drumuri nationale, iar pe unele tronsoane de drum este restrictionat traficul greu, potrivit situatiei anuntate, duminica dimineata, de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. La ora 09:00, trei se ctii de cale ferata sunt, in continuare, inchise si 42 de trenuri sunt anulate. A fost redeschis sectorul Urziceni-Ploiesti Sud. Toate aeoporturile din tara sunt deschise insa se inregistreaza intarzieri la decolare din cauza degivrarii. Traficul de calatori in Delta Dunarii este, in continuare suspendat, insa toate porturile sunt deschide.